Anëtarësimi në NATO, Rusia paralajmëron Maqedoninë për pasoja negative

Zëvendës ministri i Jashtëm rus, Aleksandar Grushko, sot realizoi takim me ambasadorin e Maqedonisë në Rusi, Goce Karajanov. Sipas njoftimit të MPJ-së ruse bëhet e ditur se në takim u bisedua për çështjet bilaterale dhe këmbyen mendime për situatën në Ballkan.
Grushko theksoi se planet e Maqedonisë për integrim në NATO dhe BE mundet të kenë pasoja negative në sigurinë rajonale por edhe në çështjet bilaterale./Gazeta Express/