Amdi Bajram godet: Burrat nga gratë po ndahen, e lëre më partnerët në politikë

Sot gjatë seancës parlamentare Amdi Bajram i replikoi Trajko Veljanoskit se ai nuk kishte kërkuar
post ministror nga Zoran Zaev.

-Trajko është shoku im, ne ishim bashkë këtu në parlament. Më vjen keq që i’u braktisa, por unë e
kam thënë çdoherë se cili është në pushtet unë jam me ata. Në politikë nuk ka hatërmbetje dhe
zemërime. Ndodh që burri me gruan ndahen e jo më partnerët qeveritarë. Nikolla Gruevski u largua
edhe un jam larguar, VMRO-DPMNE nuk është më shtëpa ime, tha Bajrami./PA Censurë