Aliu: Kokën lartë, drejtësia sfidon pushtetarët e kriminalizuar

KOKËN LARTË sepse vendi është i juaj !
Mbase , ish-kryeministri Nikolla Gruevski ,,ka të drejtë,, ; -Maqedonasit duhet ta mbajnë kokën lartë, por për ate se Drejtësia në Maqedoni ka filluar të sfidojë pushtetarët e kriminalizuar dhe hajdutët e përmasave gallopante.
Madje , Nikolla Gruevski ka të drejtë kur ju shkruan maqedonasve se – Ky VENDË është i juaj ndërsa TOKA na qenka e të gjithë atyre që jetojnë në të dhe e askujt tjetër.
Dhe në fund plotësisht ka të drejtë kur shkruan se JU VENDOSNI, sepse ,po , në emër të qytetarëve tani drejtësia në bazë të fakteve dënon hajdutët pushtetarë të paprekshëm deri dje.
z. Gruevski ,sado që të mbanë njeriu kokën lartë, këmbët përsëri i ka në tokë !