Agim Nuhiu: Policia në shërbim të qytetarëve!

Gjatë ceremonialit për shpërndarjen e shpërblimeve për policët që dolën në mbrojtje të deputetëve dhe gazetarëve në ngjarjet e përgjakshme të27 prillit të vitit të kaluar në Kuvend, Zëvendësministri i Mbrojtjes së Republikës së Maqdonisë, Agim Nuhiu tha se njësiti policor vetëm ka kryer me profesionalizëm punën e tyre.

“Ne mundemi dhe do ta mbajmë lartë aspiratën tonë madhore që Policia e Shtetit të jetë në shërbim të qytetarëve pa përjashtime, dallime e paragjykime!
Urime për të gjithë Dita e Policisë së Shtetit!”, tha Nuhiu.